Rijk Zwaan

Supply Chain Specialist - gericht op logistiek - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 17-12-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Supply Chain Specialist - gericht op logistiek

Ben je een echte coördinator en heb je een oplossingsgerichte instelling? Solliciteer dan op deze vacature voor Supply Chain Specialist op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Supply Chain Specialist bij Rijk Zwaan eruit?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planningen van groentezaadproductie tot de uitlevering van het zaad aan klanten. Je maakt planningen voor de productie van zaden en prioriteert de bewerkingsprocessen. Doordat je de voorraadniveaus goed coördineert, kan de verkoop optimaal functioneren. Niet alleen de diverse planningen en introducties van nieuwe rassen, maar ook het werken met een natuurproduct zorgen voor extra dynamiek. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen de korte en lange termijnplanningen en werkt nauw samen met de afdelingen productie, sales en operations in Nederland. Naast de contacten in Nederland, werk je tevens nauw samen met de logistieke coördinatoren bij onze buitenlandse dochterondernemingen.

Wat jij meebrengt:
Je bent oplossingsgericht en vindt het prettig om een grote eigen verantwoordelijkheid te hebben. Verder ben je creatief en je hebt een goed cijfermatig inzicht. Je bent teamgericht, werkt graag in een internationale dynamische werkomgeving en beheerst de Engelse taal uitstekend.

Maar jouw echte must haves als Supply Chain Specialist zijn:
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van logistiek, commerciële economie of bedrijfseconomie
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Affiniteit met de tuinbouw

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van de supply chain afdelingen ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van zaden op het juiste moment, de juiste plaats en in de juiste kwaliteit. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma (Sharing Rijk Zwaan)
  • Meer gezonde voeding in de wereld / een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Supply Chain Specialist?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren

Vestigingsplaats

Solliciteer