Rijk Zwaan

Specialist Production Development - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 07-06-2018 Functiecategorie Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris marktconform
Ben jij een ervaren teeltadviseur? En wil jij bijdragen aan de succesvolle start van nieuwe productielocaties wereldwijd? Solliciteer dan op deze vacature voor Specialist Production Development op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Specialist Production Development eruit?
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het succesvol opstarten van nieuwe productielocaties. Daarnaast draai je mee in projecten met betrekking tot specifieke vraagstukken over bv. een gewas. Nieuwe productielocaties starten altijd met een pilotfase van een aantal jaren. Tijdens de pilotfase geef je advies, hulp en ondersteuning aan de lokale producent. Je geeft veel teelttechnische adviezen, zowel schriftelijk als tijdens zeer regelmatige teeltbezoeken die je wereldwijd doet. Je draagt zorg voor het maken van bezoekrapporten, reisverslagen en de registratie van de teeltbevindingen. Je implementeert de standaarden die Rijk Zwaan hanteert en borgt de kwaliteit. Ook ondersteun je bij onderzoek naar nieuwe productielanden en locaties en word je ingezet bij verbeterprojecten voor bestaande buitenlandse productielocaties.

Wat jij meebrengt…
Je bent initiatiefrijk en werkt graag zelfstandig. Daarnaast werk je gestructureerd en heb je uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden. Je bent enthousiast en gedreven om onze zaadproducties voortdurend te verbeteren.
Je functioneert goed in een internationale omgeving en bent in staat om goed samen te werken binnen diverse culturen. Je bent hierin tactvol en tegelijkertijd weet je ook met weerstand om te gaan en resultaten te behalen.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting agri / teelt
  • Enkele jaren werkervaring binnen teeltadvies

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van Production Development draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe productielocaties wereldwijd. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto! Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract voor 38 uur per week
  • Veel reizen naar het buitenland voor jouw functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf internationaal te ontwikkelen

Ga jij dagelijks het verschil maken als Specialist Production Development?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. Je kunt je sollicitatie richten aan Svenja van Lunszen (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, De Lier, Specialist Production Development, adviseur, consultant, advies, teelt.

Contactgegevens

Contactpersoon Svenja van Lunszen

Vestigingsplaats

Solliciteer