Rijk Zwaan

Specialist Marketing & Business Development - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 06-03-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Ben je creatief en klantgericht en wil je nieuwe internationale marketingconcepten ontwikkelen en introduceren voor onze groenterassen? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Specialist Marketing & Business Development op onze vestiging in De Lier

Hoe ziet jouw dag als Specialist Marketing & Business Development eruit?
Je houdt je bezig met de ontwikkeling en introductie van nieuwe internationale marketingconcepten. Je werkt voor de verschillende gewasgroepen en start campagnes op wanneer een nieuw product mag worden geïntroduceerd. Je houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten en vertaalt deze naar mogelijkheden, zodat onze producten optimaal zijn afgestemd op de behoeftes van de consument en klant. Je hebt hierbij veel contact met de internationale dochterondernemingen, de gewasorganisatie en je bent nauw betrokken bij klant- en ketenactiviteiten. Al deze informatie breng je samen tot creatieve en gave productintroducties!

Wat jij meebrengt…
Is een creatieve, communicatieve en klantgerichte instelling! Ondernemendheid, proactiviteit en commercieel denken zijn vaardigheden die onlosmakelijk met jou zijn verbonden. Je bent internationaal georiënteerd, beheerst de Engelse taal en vindt het gaaf om af en toe te reizen.

Maar jouw echte must haves als Marketing Specialist zijn:
  • Een afgeronde universitaire opleiding, bij Consumentenwetenschappen, Plant Science of International Business gericht op marketing
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Affiniteit met de tuinbouwsector en/of voeding

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van de afdeling M&BD ontwikkel je internationale en grensoverschrijdende marketing en business development activiteiten van Rijk Zwaan. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto! Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen
  • Reizen naar het buitenland
  • Een gezonde toekomst

Ga jij dagelijks het verschil maken als Specialist Marketing & Business Development?

Je kunt je sollicitatie richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources). Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Delft, Business developer, Marketing specialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Madelon Vos

Vestigingsplaats

Solliciteer