Rijk Zwaan

Specialist ICT Datacenter Infrastructuur - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 18-04-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Word jij gedreven door interesse in data, datacenters en automatisering? En help je graag collega’s met ICT-voorzieningen? Solliciteer dan op de vacature van Specialist ICT Datacenter Infrastructuur op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Specialist ICT Datacenter Infrastructuur bij Rijk Zwaan eruit?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de internationale IT-infrastructuur. Je werkt samen met collega’s en onze externe IT-partners om de infrastructuur te beheren en continue te verbeteren. De infrastructuur bestaat onder andere uit VMWare met de onderliggende compute en storage infrastructuur. Daarnaast ook Linux- en Windows-Servers en de daarbij behorende automatisering-, monitoring en alerting systemen. Ook maken de Bigstorage (Isilon), HPC en cloud onderdeel uit van onze infrastructuur.

Je draagt zorg voor het optimaliseren van de snelheid en beschikbaarheid van de technische infrastructuur. Daarnaast kijk je vooruit en onderzoek je nieuwe technologische mogelijkheden. Je bent zodoende in staat verbeteringen te identificeren en te realiseren en hiermee de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ICT-dienstverlening te verhogen.

Wat jij meebrengt…
Is een flinke hoeveelheid technische bagage, eigen inbreng en doorzettingsvermogen. Je neemt initiatief, draagt verantwoordelijkheid en hebt een passie om te automatiseren. Met je doelgerichte en pragmatische instelling ben je in staat om het overzicht te behouden binnen de context van de Rijk Zwaan infrastructuur (>petabyte storage/ KA- en R&D-omgeving/ centrale DC’s/ >30 locaties/ >70 hosts/ >1.000 servers). Verder ben je communicatief vaardig en enthousiast. Gezien het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv
 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van ICT
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare omgevingen
 • Kennis en hands-on ervaring van ICT Infrastructuren
 • Een brede ICT achtergrond en interesse
 • Actuele kennis van VMWare, Microsoft infrastructuren, (big) storage en compute omgevingen, scripttalen (optioneel: Isilon/ Veeam/UCS

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega ICT Infrastructuur specialisten zorg je ervoor dat Rijk Zwaan optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die ICT biedt binnen een sterk groeiende internationale omgeving.
 • Een marktconform salaris en direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke ICT Trainingen
 • Een internationaal team van meer dan 90 gemotiveerde ICT-ers
 • Een dynamische werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen
   
Interesse?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, IT specialist, IT medewerker.

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Godthelp - den Heeten

Vestigingsplaats

Solliciteer