Rijk Zwaan

Research Analist Zaadtechnologie - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 08-03-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 38 Salaris Marktconform
Research Analist Zaadtechnologie

Ben jij een creatieve onderzoeker die graag op het lab werkt? Wil je werken aan innovatieve methoden om de kwaliteit van onze groentezaden te verbeteren? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Research Analist op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Research Analist Zaadtechnologie bij Rijk Zwaan eruit?
Als Research Analist Zaadtechnologie ben je betrokken bij projecten die gericht zijn op het ontwikkelen van nieuwe, of het verbeteren van bestaande, zaadbehandelingen. Hierbij is het verkrijgen van meer inzicht in de (moleculaire) processen die zich binnen zaden afspelen een belangrijk onderdeel. Doel is het verkrijgen van kwalitatief goed en gezond zaad. De onderzoeksprojecten start je zelfstandig op, in nauw overleg met de verantwoordelijke onderzoekers en zaadbehandeling specialisten. De werkzaamheden hiervoor zullen voornamelijk in het lab plaatsvinden. Verder ben je verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de uitvoering en de verslaglegging. De afdeling Zaadtechnologie doet onderzoek gericht op het verhogen van de kwaliteit van onze groentezaden.

Wat jij meebrengt

Je bent creatief, hebt een goed ontwikkeld analytisch inzicht en je werkt nauwkeurig. Je functioneert goed in teamverband maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende projecten en bent communicatief sterk, waarbij een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk is. Je werkt graag samen met andere afdelingen en externe partners.

Verder kunnen we het volgende vinden op je cv
  • Een afgeronde HBO opleiding, richting moleculaire biologie
  • Minimaal vijf jaar werkervaring en ervaring met het werken met planten en/of zaden
  • Ervaring met laboratorium- en moleculair biologische technieken
  • Ervaring met en/of interesse in het vertalen van onderzoeksresultaten naar praktische toepassingen

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van de afdeling Zaadtechnologie draag je bij aan een gezonde toekomst voor iedereen door het verbeteren van de zaadkwaliteit van onze groenterassen. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Interesse?

Je sollicitatie kun je richten aan Evelien Beens (Advisor Human Resources). Klik op de ''Solliciteer'' button om direct te solliciteren.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, Onderzoeker, Onderzoeksprojecten.

Contactgegevens

Contactpersoon Evelien Beens-Wagenaar

Vestigingsplaats

Solliciteer