Rijk Zwaan

Projectmanager ICT Infrastructuur en Services - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 13-12-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris marktconform
Ben jij een doelgerichte organisator van ICT projecten en verbeter jij graag met een team enthousiaste collega’s onze internationale ICT Infrastructuur en Services? Solliciteer dan op deze vacature voor Projectmanager ICT op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw werk als ICT Projectmanager eruit?
De afdeling Information Management Services (IMS) zorgt met meer dan 100 ICT’ers dat Rijk Zwaan optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die ICT biedt. Als ICT Projectmanager vertegenwoordig je het IMS Support team richting andere IMS teams en Rijk Zwaan, zowel in Nederland als internationaal. Het IMS Support team zorgt ervoor dat onze ICT Infrastructuur naadloos blijft  aansluiten bij de bedrijfsprocessen van Rijk Zwaan. De ICT Infrastructuur omvat alle voorzieningen die ervoor zorgen dat onze collega's professioneel en prettig kunnen (samen)werken. Dit betreft het leveren en managen van on premise en cloud "storage-compute-network", management- en deployment-systemen en andere infrastructurele diensten (bijvoorbeeld printing en authenticatie). Daarnaast bevat het ook (social) business software voor zowel de traditionele werkplek als de mobiele en interactieve omgevingen.
 
De toenemende digitalisering van de processen is een drijvende kracht bij alle veranderingen. Je verdiept je samen met collega's in onze bedrijfsprocessen om de specifieke vereisten te definiëren en te realiseren. Je haakt in op initiatieven vanuit de organisatie waarbij het IMS Support team ondersteuning kan bieden en je verkent de markt op zoek naar nieuwe technologische mogelijkheden en service concepten. Je bent zodoende in staat projectmatig verbeteringen door te voeren en bent continu betrokken bij het verhogen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ICT dienstverlening. De projecten zijn technisch en organisatorisch uitdagend en hebben internationale impact.
 
Je zal projecten voorbereiden maar ook begeleiden en overdragen waarbij je collega’s adviseert en ondersteunt. Naast projecten houd je je ook bezig met de lijnorganisatie waarbinnen support plaatsvindt en heb je contact met (potentiële) leveranciers en externe IT partners. Je denkt na en werkt mee aan zaken als architectuur, standaarden, security en beleid in een internationale omgeving.

Wat jij meebrengt…
Je bent een enthousiaste teamplayer die beschikt over coördinerende vaardigheden. Je kan goed multi-tasken en je hebt een ondernemend karakter. Daarnaast ben je een echte verbinder en heb je sterke communicatievaardigheden. Gezien het internationale karakter van de functie is beheersing van de Engelse taal een vereiste.
 
Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding op het gebied van ICT
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Vaardigheid en ervaring in het begeleiden en motiveren van teamleden
  • Kennis en bij voorkeur hands-on ervaring met ICT Infrastructuren
  • Vaardigheden op het gebied van Project Management, Windows, Linux, VMWare, Scripting/Powershell,  Cloudtechnologie, Architectuur en Security zijn een pre.

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van het IMS Support team beheer jij het geheel van ICT-voorzieningen die de processen van Rijk Zwaan ondersteunen. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor iedereen

Interesse?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources).
 
Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Godthelp - den Heeten
Telefoon N/A

Vestigingsplaats

Solliciteer