Rijk Zwaan Nederland B.V.

Project Manager - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 06-03-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Ben jij een enthousiaste en ervaren Project Manager? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin technologie, techniek, hardware en software samen komen? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Projectmanager op onze vestiging in De Lier.

De vacature van Project Manager bij Rijk Zwaan
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze, proactieve professional die zich binnen ons bedrijf verder wil ontwikkelen. Binnen deze functie leid jij (veelal investerings-) projecten waar nieuwe installaties/machines (inclusief software) worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Mechanisatie, automatisering en robotisering staan daarbij centraal. Het is jouw passie om investeringsvoorstellen voor te bereiden, projectplannen te maken, deelprojecten te definiëren, projectgroepen op te zetten en de voortgang in projecten te bewaken en te realiseren. Hiervoor werk je nauw samen met het management, specialisten en operators uit met name de supply chain, quality, operations en research afdelingen en tevens met externe partijen zoals machinebouwers en softwareontwikkelaars. Je komt te werken in een productieomgeving met een dynamisch karakter wat de nodige flexibiliteit van je vraagt.
 
Wij zoeken een Project Manager die:
Beschikt over projectmanagementkwaliteiten. Je staat stevig in je schoenen en beschikte over goede communicatieve eigenschappen. Als collega ben je overtuigend in je communicatie en geef je blijk van inlevingsvermogen en een hands-on mentaliteit. Je bent gedreven om tot concrete resultaten te komen en krijgt energie van samenwerken. Je bent in staat om op een enthousiasmerende manier leiding te geven aan projectteams en wilt je hierin verder ontwikkelen.

Daarnaast vinden we op jouw CV:
  • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Levensmiddelen- of Chemische Technologie
  • 5 tot 8 jaar ervaring in het initiëren en aansturen van projecten
  • Kennis van en ervaring in (proces)techniek, mechanisatie en (nieuwe) technologie
  • Ervaring met verandermanagement

Jezelf verder ontwikkelen bij Rijk Zwaan

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als projectmanager, waarbij je vanuit de inhoud Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf echt goed hebt leren kennen, ga je afhankelijk van je ontwikkeling en opgedane ervaring aan de slag in een next step. Je kunt verder doorgroeien in andere projecten, naar een andere project managers positie of wellicht in een leidinggevende rol. Samen met de HR Adviseur bepaal je je eigen ontwikkelpad en geef je vorm aan je eigen carrière.
Samen met jou kijken wij waar je goed in bent en hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn voor Rijk Zwaan. Bij Rijk Zwaan vinden wij het belangrijk dat dit een functie is die goed bij jou en je talenten past.

Wat kun je van ons verwachten?
We investeren graag in onze professionals, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Naast een dynamische functie met voortdurend nieuwe uitdagingen, bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Ben jij degene die we zoeken?
Je sollicitatie kun je richten aan Evelien Beens (Advisor Human Resources). Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, Projectleider, Projectcoordinator.

Contactgegevens

Contactpersoon Evelien Beens-Wagenaar

Vestigingsplaats

Solliciteer