Rijk Zwaan

Onderzoeker Zaadtechnologie - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-05-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Onderzoek jij graag nieuwe innovatieve zaadbehandelingsmethoden om onze groentezaden te verbeteren? Solliciteer dan op deze vacature voor Onderzoeker Zaadtechnologie op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Onderzoeker Zaadtechnologie bij Rijk Zwaan eruit?
Als Onderzoeker Zaadtechnologie heb je een initiërende en coördinerende rol bij het opzetten en uitvoeren van onderzoeksprojecten. Deze zijn enerzijds gericht op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve zaadbehandelingen en anderzijds op het verbeteren van bestaande methodieken. Hierbij zullen in toenemende mate moleculair biologische technieken toegepast worden. Dit onderzoek dient te leiden tot zaadbehandelingen die toegepast kunnen worden op onze commerciële afdeling. Het begeleiden van dit proces behoort ook tot je taak. Het uiteindelijke doel is het verkrijgen van kwalitatief goed en gezond zaad. De onderzoeksprojecten start je zelfstandig op en bij het uitvoeren ervan ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van analisten en assistenten.

Wat jij meebrengt…
Je hebt interesse in zaadfysiologisch onderzoek en bent in staat om verkregen kennis te vertalen in nieuwe zaadbehandelingen. Tevens heb je affiniteit met tuinbouw en volgt nieuwe ontwikkelingen in de markt. Verder ben je creatief en hebt een goed ontwikkeld analytisch inzicht. Je hebt ervaring met multidisciplinair en projectmatig werken en functioneert goed in teamverband. Je beschikt ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat beslissingen te nemen.

Verder kunnen we het volgende vinden op je cv
  • Minimaal MSc niveau
  • Brede kennis en ervaring met planten- en zaad-fysiologie
  • Kennis van moleculair biologische technieken
  • Goede kennis van statistiek
  • Ervaring met en/of interesse in het vertalen van fysiologische kennis naar praktische oplossingen
  • Een ondernemende instelling en organisatietalent

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van de afdeling Seed Technology Research draag je bij aan een gezonde toekomst voor iedereen, door het verbeteren van de zaadkwaliteit van onze groenterassen. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Onderzoeker Zaadtechnologie?
Herken jij jezelf en wil je het liefste morgen nog aan de slag? Klik dan op “Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Evelien Beens (Advisor Human Resources)

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017/2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, Researcher, Projectmedewerker, Onderzoeker.

Contactgegevens

Contactpersoon Evelien Beens-Wagenaar

Vestigingsplaats

Solliciteer