Rijk Zwaan

Onderzoeker Machine Learning - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 08-05-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 38 Salaris marktconform
Ben jij een communicatieve onderzoeker met ervaring in machine en deep learning en op zoek naar een omgeving waar je je kennis in de praktijk kunt brengen? Solliciteer dan op deze vacature voor Onderzoeker Machine Learning op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als Onderzoeker Machine Learning bij Rijk Zwaan eruit?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderzoek naar de bruikbaarheid en toepasbaarheid van (met name) machine learning en deep learning methoden op data afkomstig uit de gehele organisatie. In overleg met collega’s uit verschillende afdelingen zet je onderzoeksprojecten op, waarna je met de hulp van IT-collega’s zorgt voor de ontsluiting van de hiervoor benodigde databronnen. Jouw taak is om de data (tekst, beelddata, sequentiedata) te analyseren met verschillende methodieken en architecturen waarbij je je richt op de complexere data-analyses. Je weet de verkregen inzichten op een heldere manier te rapporteren en presenteren, en samen met software engineers en collega’s uit de business zorg je voor de implementatie van jouw modellen.

Wat jij meebrengt…
Is een initiatiefrijke en onderzoekende houding waarin je de juiste vragen weet te stellen. Je bent gedetailleerd en nauwkeurig, ziet snel patronen, en zoekt graag de verdieping op. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die bijdragen aan het integreren van jouw kennis binnen afdelingen elders in het bedrijf.
 
Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Een MSc of PhD in computer science, computer vision, data science, kunstmatige intelligentie, (bio)informatica, (technische) wiskunde of technische natuurkunde
  • Specialisatie in machine learning en deep learning, met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van zelflerende algoritmes in recente frameworks zoals TensorFlow, PyTorch of MXNet
  • Programmeervaardigheden in Python en R in combinatie met versiebeheer in Git zijn vereist
  • Programmeerervaring in C++ en/of OpenCV is een pré
  • Affiniteit met biologie, automatisering en/of logistiek is een pré
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?
Deze functie betreft een aanstelling binnen de afdeling kwantitatieve genetica met standplaats Fijnaart. Deze afdeling bestaat uit een groep collega’s die enthousiast zijn over statistiek, genetica, en data-analyse in het algemeen. Door nauwe samenwerking met softwareontwikkelaars en beeldanalyse-experts bij andere afdelingen proberen we iedere dag onze statistische kennis in de (veredelings)praktijk toe te passen.

Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur in de week
  • De mogelijkheid om te reizen naar het buitenland voor congressen of relevante cursussen
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen binnen een organisatie waar 30% van de omzet wordt geïnvesteerd in R&D
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor iedereen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Onderzoeker Machine Learning?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).
 
Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Het hoofdkantoor van Rijk Zwaan staat in De Lier (gemeente Westland) en in Fijnaart (gemeente Moerdijk) bevindt zich een R&D vestiging. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, parttime, De Lier, Onderzoeker Machine Learning, data analist, IT, ICT.

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer