Rijk Zwaan

Manager Moleculaire Biologie - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-04-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform salaris
Manager Moleculaire Biologie

Ben je graag operationeel eindverantwoordelijk en zit innovatie in je DNA? Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Manager Moleculaire Biologie op onze vestiging in De Lier en Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als Manager Moleculaire Biologie bij Rijk Zwaan eruit?
Je draagt bij aan het opstellen van afdelingsplannen. Deze vertaal je naar de strategie van Rijk Zwaan en naar tactische en operationele teamdoelen. In deze rol is het tevens van belang dat je medewerkers mee kan nemen in de veranderingen die aansluiten bij de visie van het “Lab van de Toekomst”. Je bent enthousiast over toekomstige technieken en werkt graag samen met onze onderzoeksafdelingen aan het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe technieken.

De afdeling Moleculaire Biologie implementatie verzorgt de DNA-analyses die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van groenterassen. Daarnaast vindt er kwaliteitscontrole plaats op commerciële zaadpartijen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee high throughput laboratoria; één op onze locatie in Fijnaart en één in De Lier. Binnen deze functie geef je samen met de huidige manager leiding aan een groeiend team van nu zo’n 15 gemotiveerde en zelfstandig werkende mensen.

Wat jij meebrengt..
We zijn op zoek naar een gedreven, daadkrachtige en resultaatgerichte teammanager. Je neemt initiatief, durft besluiten te nemen, bent een goede coach en communicatief sterk, zowel in Nederlands als Engels. Je legt de focus op de toekomst. Daarnaast ben je een goede organisator, je kan gestructureerd werken en je vindt het daarnaast leuk om zaken op een pragmatische wijze op te pakken. Hierbij verlies je de (interne) klant niet uit het oog.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld moleculaire biologie, bio- technologie of genetica
  • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende
  • Affiniteit met de tuinbouw is een pre
  • Feeling voor de complexiteit van biologische processen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Manager Moleculaire Biologie?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de 'Solliciteer' button om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. In Fijnaart, gemeente Moerdijk, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2500 mensen werken in 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zuid-Holland, De Lier, Moleculaire Biologie, Biotechnologie, Management.

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer