Rijk Zwaan

Leergierige mensgerichte Adviseur HR - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 13-09-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats De Lier Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 38 Salaris Marktconform
Leergierige mensgerichte Adviseur HR

Hecht je veel waarde aan een professioneel HR beleid en goede bedrijfscultuur? Solliciteer dan op deze vacature voor Adviseur HR op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet de functie van Adviseur HR bij Rijk Zwaan eruit?
Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. Binnen deze functie adviseer je leidinggevenden in de volle breedte van Human Resources, waarbij een hoge betrokkenheid van medewerkers een belangrijk doel is. Gezien de sterke groei van Rijk Zwaan, gaat er veel aandacht uit naar de werving en selectie van nieuwe collega’s voor diverse niveaus en functiegebieden. Onderling respect, grote verantwoordelijkheid en sterke betrokkenheid van de medewerkers staan binnen het bedrijf voorop. Het aannemen van de juiste persoon op de juiste plaats is voor ons dan ook een essentiële voorwaarde voor het voortbestaan van deze cultuur. Andere belangrijke aandachtsgebieden zijn onder andere ontwikkeling, preventie van ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid en samenwerking in teams. Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen en initiatieven te nemen, er starten regelmatig nieuwe projecten.

Wat jij meebrengt..
Je bent, net als wij, geboeid door het brede werkveld van mens en organisatie. Je hecht veel waarde aan kwaliteit en ontwikkeling, bent initiatiefrijk en hebt een sterk inlevingsvermogen. Je bent sterk inhoudelijk gemotiveerd en pakt daarnaast projecten op een pragmatische en enthousiaste wijze op. Met name is het belangrijk dat je je herkent in de omschreven cultuur. Overigens resulteert onze hechte bedrijfscultuur in een hoge motivatie van de medewerkers (hoge scores op tevredenheidonderzoeken), een laag personeelsverloop (van minder dan 2%) en ziekteverzuim (3%).

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV
  • Minimaal een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur psychologie of personeelswetenschappen
  • Of een afgeronde HBO opleiding Personeel en Arbeid met een aantal jaren werkervaring

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou graag:
  • Direct een vast contract voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur in de week
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma (Sharing Rijk Zwaan)
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor iedereen

Ga jij het verschil bij ons maken als Adviseur HR?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Emilie ten Bokkel Huinink (Group Manager Human Resources). Graag reageren vóór 25 september.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Emilie ten Bokkel Huinink

Vestigingsplaats

Solliciteer