Rijk Zwaan

IT Service Engineer - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 18-04-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Ben je de routinematige IT werkzaamheden zat en op zoek naar meer afwisseling, dynamiek en uitdaging? Solliciteer dan op deze vacature voor IT Service Engineer op onze vestiging in de Lier.

Hoe ziet jouw dag als IT Service Engineer bij Rijk Zwaan eruit?
Dat verschilt per dag! Deze unieke functie verenigt namelijk inhoudelijke expertise op één van onze domeinen met dagelijkse interactie met gebruikers. Bij de domeinen kun je denken aan bijvoorbeeld Citrix, Active Directory, Narrow Casting screens maar ook industriële weegschalen, printers en handhelds. Binnen jouw expertise ben je verantwoordelijk voor beheer en onderhoud, kennisborging, en het projectmatig doorvoeren van verbeteringen en vernieuwingen. Vanuit je domein rouleer je per drie weken naar onze front-office waarbij je beschikbaar bent voor vragen en incidenten van je collega’s uit de hele wereld. Deze interactie helpt niet alleen je collega’s maar ook je doelstelling rondom kennisdeling binnen je domein.

Wat jij meebrengt
Is veel IT-kennis, goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, discipline en accuratesse. Je vindt het leuk om (internationale) collega’s succesvol te ondersteunen op IT vlak. Hierbij weet je als geen ander hoe je gebruikers de beste service en IT-oplossingen biedt Maar geniet je ook van multi-tasken en technische verdieping binnen je domein. Dit kan niet zonder een pragmatische instelling en gezien het internationale karakter, beheers je de Engelse taal uitstekend.

Op jouw cv vinden we daarnaast:
  • Minimaal een afgeronde MBO-4 ICT opleiding en HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring in IT Support
  • Ervaring met / kennis van Windows operating systems (werkplek) en MDM.Of verras ons met andere relevante expertise op gebied van hedendaagse software en hardware.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een team van 70 enthousiaste en gemotiveerde ICT-collega’s binnen een internationale werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen, bieden wij jou graag:
  • Een goed salaris
  • Direct een vast contract
  • De mogelijkheid om je te specialiseren in een domein dat bij je past.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als IT Service Engineer?
Herken jij jezelf en wil jij het liefst morgen nog aan de slag? Waarom nog wachten? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren op deze vacature. Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources).

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, IT Engineer, IT beheerder, IT support.

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Godthelp - den Heeten

Vestigingsplaats

Solliciteer