Rijk Zwaan

Information Manager R&D - Fijnaart

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Fijnaart Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Wil jij leidinggeven aan een team van IT-specialisten in een R&D-omgeving? En er samen voor zorgen dat het maximale uit data wordt gehaald om nieuwe groenterassen te ontwikkelen? Solliciteer dan op deze vacature voor Information Manager R&D in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als Information Manager R&D bij Rijk Zwaan er uit?
In moderne plantenveredeling is het gebruik van software niet meer weg te denken. Door metingen aan planten met sensoren en het lezen van DNA informatie worden R&D processen op allerlei vlakken ondersteund. De juiste IT faciliteiten zijn daarmee inmiddels een randvoorwaarde voor de ontwikkeling van nieuwe groenterassen. Als Information Manager R&D sta je midden in de R&D organisatie en bepaal je samen met onderzoekers de juiste strategie om nu en in de toekomst de benodigde IT oplossingen te kunnen bieden. Je wordt betrokken bij de R&D strategie om zo in staat te kunnen zijn een passende roadmap voor hard- en software vernieuwingen te bepalen. Je initieert projecten waarin deze IT vernieuwingen worden gerealiseerd.
 
Het R&D team bestaat uit 13 personen, waaronder projectleiders, software engineers en applicatiespecialisten. Een gevarieerde set aan maatwerk en standaard software is in gebruik en is voortdurend aan veranderingen onderhevig door snel opvolgende vernieuwingen binnen research en veredeling. Het R&D team ontwikkelt en beheert deze software
 
Als Information Manager R&D geef je leiding aan het IMS R&D team. Je stelt prioriteiten, maakt keuzes en bewaakt de kwaliteit van het werk van het team. Je motiveert je team en zorgt voor een optimale samenwerking binnen de organisatie.

Wat jij meebrengt..
We zijn op zoek naar een gedreven, daadkrachtige en resultaatgerichte teammanager. Je bent ondernemend, durft besluiten te nemen en bent communicatief sterk. Je begeleidt je teamleden in het organiseren van werkzaamheden en in persoonlijke ontwikkeling. Je bent in staat om ontwikkelingen binnen IT en onderzoek te vertalen naar concrete IT oplossingen en zoekt hierin actief de samenwerking met je collega’s. Daarnaast ben je in staat om in een complexe omgeving overzicht te houden en verbanden te zien en kun je hierover helder communiceren.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Een afgeronde WO opleiding in IT of Life Sciences
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol
  • Kennis van de ontwikkelingen op ICT-gebied in het algemeen en Big Data in het bijzonder
  • Interesse in onderzoek en plantenveredeling
  • Ervaring in het initiëren en het leiden van grote projecten
  • De vaardigheden en ervaring om teamleden te begeleiden en te inspireren

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een internationale werkomgeving met IT specialisten en intensieve samenwerking met onderzoekers, bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract bij een gezond en snelgroeiend bedrijf
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een dynamische werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen waarin je als ondernemer mag meedenken en verantwoordelijkheden krijgt.

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Information Manager R&D?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources). 
 
Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.  
 
Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. 
Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. 
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer