Rijk Zwaan

ICT Support Engineer - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 18-04-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Een goed salaris
Ben jij gebruikersgericht en enthousiast? Word je gedreven door de interesse voor technologie en de mogelijkheid je collega’s echt vooruit te helpen met ICT-voorzieningen? Solliciteer dan op de vacature ICT Support Engineer op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als ICT Support Engineer bij Rijk Zwaan eruit?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de gebruikers wereldwijd. Naast het snel en doelgericht oplossen van incidenten (eerste, tweede en derde lijns), signaleer je structurele verbetervoorstellen en participeer je in projecten om de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Je hebt binnen je werk te maken met verschillende devices zoals traditionele desktops, laptops, tablets (industrieel en Ipads), smartphones en een grote diversiteit aan randapparatuur zoals printers en scanners. De ICT Support organisatie ontwikkelt zich daarbij van een op beheer en werkplekondersteuning gerichte afdeling naar een serviceorganisatie. In toenemende mate wordt daarbij ICT in eigen beheer gekoppeld aan private en public cloud gebaseerde services.

Wat jij meebrengt..
Je bent een teamplayer die kan multi-tasken, initiatiefrijk en je beschikt over een dienstverlenende, maar vooral ook doelgerichte en pragmatische instelling. Gezien het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een vereiste.
 
Op jouw cv vinden we daarnaast:
  • Minimaal een afgeronde MBO-4 ICT opleiding en HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring in IT Support
  • Ervaring met / kennis van Windows operating systems (werkplek) en MDM. Of verras ons met andere relevante expertise op gebied van hedendaagse software en hardware

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een team van 70 enthousiaste en gemotiveerde ICT-collega’s binnen een internationale werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen, bieden wij jou graag:
  • Een goed salaris
  • Direct een vast contract
  • De mogelijkheid om je te specialiseren in een domein dat bij je past.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als ICT Support Engineer?
Herken jij jezelf en wil jij het liefst morgen nog aan de slag? Waarom nog wachten? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren op deze vacature. Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources).

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In Fijnaart, gemeente Moerdijk, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, De Lier, ICT Support Engineer, Windows, MDM.

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Godthelp - den Heeten

Vestigingsplaats

Solliciteer