Rijk Zwaan

ICT Project Manager Lab Automation - Fijnaart

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 10-04-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Fijnaart Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Ben jij een doelgerichte organisator van ICT projecten voor high tech laboratoria? Solliciteer dan op de vacature ICT Project Manager Lab Automation op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als ICT Project Manager Lab Automation bij Rijk Zwaan eruit?
Het team Information Management R&D bestaat uit 13 specialisten die aan ICT oplossingen werken voor R&D collega’s. Een belangrijk onderdeel hierbij is automatisering binnen de high tech laboratoria wereldwijd. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor de realisatie en implementatie van Laboratorium Informatie Management Systemen (LIMS) en daaraan gekoppelde plannings- en analysesoftware. Als Project Manager begeleid je een team in het totale traject van analyse tot en met implementatie van deze software. Je brengt daarbij ICT specialisten, laboranten en onderzoekers bij elkaar. Je verzorgt de operationele aansturing van support engineers om de continuïteit en verbetering van systemen te waarborgen. Je onderhoudt daarbij intensief contact met R&D collega’s en software leveranciers.

Wat jij meebrengt…
Is een doelgerichte en pragmatische instelling! Je bent een teamplayer, initiatiefrijk en nauwkeurig. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je spreekt goed Engels.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van Life Sciences of Informatica
  • Kennis van automatisering en de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen op ICT gebied
  • Kennis op het gebied van laboratoria en bij voorkeur de implementatie van Laboratorium Informatie Management Systemen (LIMS)
  • Ervaring in projectmanagement, bij voorkeur in softwareprojecten

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een afdeling van 70 gemotiveerde ICT-ers binnen een internationale werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen, bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een high tech omgeving, waarbij je je mag bezighouden met de nieuwste technische innovaties en ontwikkelingen op gebied van automatisering binnen labs
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als ICT Project Manager Lab Automation?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik dan op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In Fijnaart, gemeente Moerdijk, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Fijnaart, Projectmanagement, IT software, IT specialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer