Rijk Zwaan

HBO organisatietalent met oog voor detail - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 03-08-2018 Functiecategorie Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
HBO organisatietalent met oog voor detail

Ben jij een organisatietalent, beheers je de Engelse taal goed en vind je het leuk om veel interne en externe contacten te hebben? Solliciteer dan op deze vacature voor HBO organisatietalent met oog voor detail op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag bij Rijk Zwaan eruit?
Binnen deze functie draag je zorg voor het laten registreren en beschermen van nieuwe groenterassen van Rijk Zwaan. Je bent daarbij verantwoordelijk en aanspreekpunt voor bepaalde gewasgroepen. Daarnaast coördineer je het proces van de naamgeving van de nieuwe rassen. Je hebt veel interne contacten met de verschillende afdelingen als veredeling, sales en buitenlandse dochterbedrijven, maar ook met externe instanties zoals keurings- en kwekersrechtinstanties in binnen- en buitenland.

Wat jij meebrengt:
Je bent nauwkeurig, besluitvaardig en praktisch ingesteld. Ondanks dat er een grote mate van zelfstandigheid van je wordt gevraagd, ben je in staat goed samen te werken met andere afdelingen en collega’s op de eigen afdeling. Je signaleert kansen en mogelijkheden ter verbetering en staat open om samen met jouw collega’s de processen verder te optimaliseren. Je bent in staat om hierin overzicht te houden en verbanden leggen. Daarnaast komen jouw communicatieve vaardigheden binnen deze functie goed van pas. Gezien het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv
  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Agrarische Bedrijfskunde of Bedrijfskunde MER
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Affiniteit met de tuinbouw en ervaring met het lezen van juridische teksten

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je 4 collega’s van Variety Registration and Protection ben je verantwoordelijk voor de registratie en het kwekersrecht van nieuwe groenterassen. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma (Sharing Rijk Zwaan)

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als HBO organisatietalent met oog voor detail?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Madelon Vos
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer