Rijk Zwaan

Digital Services Innovator - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 25-04-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 38 Salaris Marktconform
Ben jij communicatief sterk en kun jij een duidelijke visie op een digitale dienstverlening uitdragen? Kun jij in de huid kruipen van onze klanten? Solliciteer dan op deze vacature voor Digital Services Innovator op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Digital Services Innovator bij Rijk Zwaan eruit?
Als Digital Services Innovator ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe digitale diensten. Hierin werk je vanuit de producten die wij leveren: groente/fruit rassen. De diensten die je bedenkt versterken de kwaliteiten van onze producten en/of zorgen voor een voorkeurspositie bij onze (potentiële) klanten t.o.v. onze concurrenten. De ontwikkelde diensten draag je, bij gevalideerd succes, over aan de relevante afdelingen binnen Rijk Zwaan. In de rol van adviseur ondersteun je deze afdelingen om de impact van je idee te maximaliseren. Het is aan jou om de klantwensen via collega’s vanuit de markt te verzamelen en relevante technologie trends voor de agri-sector te identificeren.
Jouw creativiteit en contact met onze internationale markten zijn nodig om te komen tot ideeën voor diensten die naadloos aansluiten op de behoefte van onze (potentiële) klanten. Om die ideeën te toetsen, worden startup methoden zoals Lean Startup, Customer Development en Design Thinking toepast. Het team probeert, waar mogelijk, zo autonoom mogelijk te opereren. Echter, je verliest de rest van de organisatie niet uit het oog. Je enthousiasmeert en inspireert de afdelingen die jullie dienst moeten adopteren en opschalen door ze op de hoogte te houden van jullie vorderingen.

Wat jij meebrengt…
Is een creatieve instelling en een sterk conceptueel en analytisch vermogen. Je denkt zowel strategisch als tactisch. Je bent een teamplayer, vertelt en presenteert graag en kunt mensen overtuigen. Je bent flexibel en weet goed prioriteiten te stellen. Je neemt het initiatief en trekt de kar. Daarnaast ben je bereid om te reizen.
Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Minimaal een afgeronde HBO- of universitaire opleiding, ‘groen’ is een pré
  • Je bent bekend met / hebt interesse in ontwikkelmethodes als lean startup, design thinking en agile werken

Wat kun je van ons verwachten?
Wij geven je de ruimte om de benodigde inzichten en inspiratie op te doen; reizen naar onze markten, ruime toegang tot collega’s, volgen van trainingen in ‘lean’ methoden en bezoeken van internationale (agri) technologie events & startups. Je krijgt daarnaast veel vrijheid doordat je team de middelen en managementsupport heeft om autonoom aan de slag te kunnen.
Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur in de week
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma (Sharing Rijk Zwaan)
  • Buitenlandse reizen voor jouw functie

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Digital Services Innovator?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je via de ''Solliciteer'' button richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources).
Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Adviseur, IT, Digital Specialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Madelon Vos

Vestigingsplaats

Solliciteer