Rijk Zwaan

Digital Marketeer - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats De Lier Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Digital Marketeer

Ben jij de Digital Marketeer die Rijk Zwaan wereldwijd op de kaart zet?

Weet jij ervoor te zorgen dat we de juiste doelgroep op het ideale moment met het gewenste kanaal en de perfecte content bereiken? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Digital Marketeer) op onze vestiging in De Lier.

De vacature Digital Marketeer bij Rijk Zwaan

Rijk Zwaan is een marktleider in een traditionele internationale business met de ambitie om in de digitale transformatie een belangrijke volgende stap te zetten. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar nieuwe talenten die niet bang zijn voor een uitdaging.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en het door ontwikkelen van het digitale marketing landschap. Samen met een team ga je aan de slag met verschillende online marketingkanalen met als doel het uitbreiden van de online-positie van het bedrijf en het daarmee realiseren van commerciële groei.

Hoe je dit tot stand brengt is aan jou. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van online marketing en e-commerce neem je het voortouw in het team en inspireer en coach je hen om de stap naar digital te maken. Je gaat in de praktijk met de tools werken die jou helpen bij het bereiken van je doel.

Daarnaast zorg je er vanuit ons hoofdkantoor voor dat de internationale dochterbedrijven worden ondersteund in het realiseren van hun digitale marketingstrategie. Dit doe je veelal in samenwerking met lokale specialisten en marketingpartners. Je hebt in deze rol dus veel contact met commerciële collega’s in binnen en buitenland. Tenslotte ben je regelmatig een sparringpartner voor het management om de digitale strategie verder vast te stellen.

We zoeken een Digital Marketeer die…
Ervaren, ambitieus en commercieel gedreven is. Je begrijpt het belang van lange termijn relaties en je hebt een inspirerende leiderschapsstijl die tegelijk mens en resultaatgericht is. Je bent initiatiefrijk en zelfstandig maar bovenal een echte teamspeler.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Een afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld marketing
  • Tenminste 5 jaar aantoonbare werk ervaring als Digital / Online marketeer
  • Je bezit over gedegen kennis van alle onlinechannels, SEO & SEA en marketing automation
  • Je hebt ervaring met het opzetten en evalueren van campagnes gericht op de customer journey van verschillende personas

Wat kun je van ons verwachten?
  • Veel ruimte voor initiatief
  • Een dynamische werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen in een kerngezond bedrijf met ambitie
  • Een marktconform salaris
  • Direct een vast contract

Ga jij dagelijks het verschil maken als Digital Marketeer?
Je sollicitatie kun je richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources). Klik op de 'Solliciteer' button om direct te solliciteren.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Madelon Vos
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer