Rijk Zwaan

Data Solutions Manager - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 16-11-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Data Solutions Manager

Lijkt het je leuk om leiding te geven aan een team dat onze data-architectuur gaat opzetten zodat we nieuwe business inzichten kunnen ontwikkelen? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Data Solutions Manager op onze vestiging in de Lier.

Hoe ziet jouw werk als Data Solutions Manager eruit?
Als Data Solutions Manager geef je leiding aan het Data Solutions Team. Dit team houdt zich bezig met de toenemende rol van data bij het ontwikkelen van nieuwe groenterassen en de marketing en verkoop van groentezaden. Met behulp van data afkomstig van camera’s en sensoren is het mogelijk de ontwikkeling van nieuwe groenterassen te ondersteunen. Daarnaast wordt data ook binnen zowel het logistieke als het commerciële domein een essentiële factor om kwaliteitsverbeteringen dan wel nieuwe business mogelijkheden te ontdekken. Als Manager Data Solutions overzie je alle ‘big data’ initiatieven binnen Rijk Zwaan en ontdek je nieuwe kansen voor ons bedrijf op het gebied van Big Data. Je werkt samen met data scientists van de Quantitative Genetics afdeling, de data analisten uit de verschillende businessafdelingen en de data-engineers en BI-specialisten uit jouw team om de informatiebehoefte vanuit een multidisciplinair perspectief te vertalen naar concrete projecten en resultaten. Het Data Solutions Team bestaat op dit moment uit een tweetal Data-engineers/ETL-specialisten en een aantal BI-developers. Het wordt jouw taak om dit team uit te bouwen zodat zowel het omgaan met grote hoeveelheden data (Data Engineering), het analyseren van de data met onder andere deep learning technieken (Advanced Analytics) en het visualiseren (Data Discovery & Visualization) ervan optimaal wordt ondersteund. In dit proces stel je prioriteiten, maak je keuzes en bewaak je de kwaliteit van het werk van het team. Je motiveert je team en zorgt voor een optimale samenwerking binnen de organisatie.

Wat jij meebrengt…
Je bent een gedreven, daadkrachtige teammanager en geïnteresseerd in Data Solutions. Daarnaast ben je ondernemend, durf je besluiten te nemen en ben je communicatief sterk. Je begeleidt je teamleden in het organiseren van werkzaamheden en in persoonlijke ontwikkeling. Verder ben je in staat om ontwikkelingen binnen IT te vertalen naar concrete IT oplossingen en zoek je hierin actief de samenwerking met je collega’s. Bovendien ben je in staat om in een complexe omgeving overzicht te houden en verbanden te zien en kun je hierover helder communiceren.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Een afgeronde HBO/WO IT opleiding
  • Ervaring in het initiëren en het leiden van grote IT projecten
  • Ervaring op het gebied van BI, Data Solutions of Big Data
  • Vaardigheid en ervaring in het begeleiden en inspireren van teamleden

Wat kun je van ons verwachten?
De IMS (Information Management Services) afdeling zorgt met ruim 80 IT’ers dat Rijk Zwaan optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die IT biedt. Samen met je collega’s van het Data Solutions Team optimaliseer je de analyses en de visualisatie van grote hoeveelheden data. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is hierbij ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Goede balans tussen werk- en privéleven
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor iedereen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Data Solutions Manager?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren.
Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren

Vestigingsplaats

Solliciteer