Rijk Zwaan Nederland B.V.

Crop Researcher (Sla) - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 04-05-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats De Lier Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Crop Researcher (Sla)

Ben jij graag betrokken bij onderzoeksprojecten waarbij jij verantwoordelijk bent voor de projectleiding? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Crop Researcher Sla op onze vestiging in Fijnaart.

De vacature van Crop Researcher bij Rijk Zwaan
Rijk Zwaan is wereldwijd één van de belangrijkste spelers in de veredeling van groenterassen. Op de afdeling Sla richten we ons op het ontwikkelen van nieuwe slarassen. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeksprojecten voor de gewassen van de afdeling Sla. Verder ben je verantwoordelijk voor het literatuuronderzoek, het onderzoeksplan, de uitvoering, de analyse van de data en de verslaglegging. Een goede planning is daarbij belangrijk aangezien veel projecten meerjarig onderzoek vragen. Je werkt in deze functie nauw samen met de Pre-breeder. Daarnaast heb je veel contact met de (internationale) veredelingsteams en de onderzoeksafdelingen Celbiologie, Moleculaire Biologie, Biochemie, Bio-informatica, Kwantitatieve Genetica, Fytopathologie en Zaadtechnologie binnen Rijk Zwaan.

Wij vragen een Crop Researcher met:
  • Minimaal een afgeronde universitaire opleiding (MSc) op het gebied van plantenwetenschappen of biologie
  • Je bent in staat om complexe wetenschappelijke kennis te vertalen naar concrete innovatieve veredelingstoepassingen
  • Je hebt kennis van moleculaire biologie (en genetica) en affiniteit met veredeling
  • Je bent initiatiefrijk, creatief, flexibel en je werkt gestructureerd. Je hebt uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden, waarbij de Engelse taal geen belemmering is.

Interesse?
Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources). Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In Fijnaart, gemeente Moerdijk, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, Onderzoeker, Wetenschapper, Projectleider.

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer