Rijk Zwaan

Crop Researcher - Fijnaart

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 25-10-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Fijnaart Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Crop Researcher

Ben jij graag betrokken bij onderzoeksprojecten waarbij jij verantwoordelijk bent voor de projectleiding van diverse projecten? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Crop Researcher op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als Crop Researcher eruit?

Op de afdeling Top Cross richten we ons op het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve rassen van onder andere wortel, selderij, radijs en asperge.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeksprojecten voor de verschillende gewassen van deze afdeling. Verder ben je verantwoordelijk voor het literatuuronderzoek, het onderzoeksplan, de uitvoering, de analyse van de data en de verslaglegging. Een goede planning is daarbij belangrijk aangezien veel projecten vaak jaren van onderzoek vragen.

Je werkt in deze functie nauw samen met de Pre-Breeder en andere Crop Researchers van de afdeling. Daarnaast heb je veel contact met de (internationale) veredelingsteams en de onderzoeksafdelingen Celbiologie, Moleculaire Biologie, Biochemie, Bioinformatica, Kwantitatieve Genetica, Fytopathologie en Zaadtechnologie binnen Rijk Zwaan.

Wat jij meebrengt…
Is een sterke passie om wetenschappelijke kennis te vertalen naar concrete innovatieve veredelingstoepassingen. Hierin neem je graag initiatief om projecten op te zetten, ben je creatief en werk je ook gestructureerd. Je vindt het leuk om in verschillende projectteams aan langdurige projecten te werken en vergeet daarin ook de administratie niet. Je bent, gezien het internationale karakter van de afdeling en je collega’s, communicatief sterk in zowel het Nederlands als het Engels.

Jouw must haves als Crop Researcher zijn:
  • Een afgeronde universitaire opleiding (MSc) op het gebied van plantenwetenschappen of biologie
  • Kennis van moleculaire biologie (en genetica) en affiniteit met veredeling

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met je collega’s van de afdeling Breeding Top Cross ontwikkel je innovatieve rassen van onder andere wortel, selderij, radijs en asperges. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto! Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Interesse?
Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources). Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon N/A

Vestigingsplaats

Solliciteer