Rijk Zwaan

Coördinator Planning en Logistiek - Fijnaart

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 31-10-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Fijnaart Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 38 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Ben jij een goede organisator en heb je groene vingers? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Coördinator Planning en Logistiek op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als Coördinator Planning en Logistiek bij Rijk Zwaan eruit?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de activiteiten van de internationale selectieteams ten behoeve van de veredelingsprogramma’s. De nadruk ligt hierbij op planning en coördinatie. Je structureert en stemt planningen af zowel binnen de selectieteams als met de ondersteunende afdelingen. Daarnaast bewaak je de deadlines en fungeer je als centraal aanspreekpunt voor planning en logistiek, zowel voor de korte termijnplanning als de meerjarenplanning van veredelingsactiviteiten. Je zorgt ervoor dat waar nodig processen geoptimaliseerd en geïmplementeerd worden en je zoekt bij knelpunten naar pragmatische oplossingen. Je bent onderdeel van een team van coördinatoren dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de planning van de afdeling. Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode waarin je met alle aspecten van de veredeling kennis zal maken.

Wat jij meebrengt…
Je hebt goede communicatieve vaardigheden, beheerst de Engelse taal en vindt het gaaf om af en toe te reizen. Daarnaast werk je nauwkeurig, ben je flexibel en stressbestendig.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld HAS
  • Je hebt ervaring met Excel en het gebruik van databases
  • Je hebt interesse en/of ervaring in planning en coördinatie

Verder ben je gedreven om complexe processen zo efficiënt en optimaal mogelijk te laten verlopen. Zowel zelfstandig werken als deel uitmaken van een team trekt je aan. Je werkt gestructureerd en je bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Gezien het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een vereiste en ben je bereid af en toe te reizen.

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van de afdeling Breeding Terra ben je verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van veredelingsactiviteiten. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur in de week
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Een uitgebreid onboarding programma (Sharing Rijk Zwaan)
  • Buitenlandse reizen voor jouw functie
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Ga jij het verschil bij ons maken als Coördinator Planning en Logistiek?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Godthelp - den Heeten

Vestigingsplaats

Solliciteer