Rijk Zwaan

Communicatie Adviseur - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 26-06-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 38 Salaris Marktconform
Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de wereldwijde reputatie van Rijk Zwaan? Ben je ondernemend, enthousiast en is communicatie je op het lijf geschreven? Solliciteer dan op deze fulltime vacature van Communicatie Adviseur in De Lier.

De baan van Communicatie Adviseur
Sharing a healthy future. Dat is in het kort de missie van Rijk Zwaan en het is aan jou om de verhalen achter deze missie te verspreiden. Je speurt actief naar interessante verhalen die een bijdrage leveren aan ons imago en deelt deze met onze klanten, de pers, collega’s en andere belangrijke stakeholders.
 
Jouw missie als Communicatie Adviseur bij Rijk Zwaan…
Is het leveren van een actieve bijdrage aan de wereldwijde reputatie van Rijk Zwaan. Je snapt het speelveld waarin we werken, houdt van de dynamiek en weet agrarische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar relevante publicaties voor diverse doelgroepen. Het onderhouden van goede persrelaties en het creëren van engagement via sociale media vormen een belangrijk onderdeel van je werk. Je schakelt snel, houdt alle nieuwskanalen nauwlettend in de gaten en voelt goed aan wanneer je actie moet ondernemen. In de basis zorg je voor een solide content strategie en voor de ontwikkeling van de communicatiekanalen om onze verhalen over de bühne te krijgen. Niet alleen in woord, maar juist ook in beeld en geluid. Het nadenken over een vernieuwde aanpak van ons intranet en het interne bedrijfsmagazine is één van de uitdagingen die je samen met je collega’s aan gaat.

Wij vragen een Communicatie Adviseur met:
Goede voelsprieten. Je kunt je goed inleven in situaties en weet mensen en verhalen te verbinden. Bovendien houd je ervan om zowel met de strategie als met de uitvoering bezig te zijn. Ook vind je het geen probleem om te reizen.

Wat jij in ieder geval met je meebrengt:
  • Een afgeronde vakopleiding op WO-niveau, bijvoorbeeld Communicatie of Journalistiek
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Kennis van de sector/affiniteit met tuinbouw
  • Uitstekende schrijfvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Grote affiniteit en ervaring met social media
     
Wat hebben we jou te bieden?
Een mooie werkplek in De Lier, het Westland, waar het hoofdkantoor van Rijk Zwaan ligt. We zijn een
internationaal familiebedrijf met zo’n 2.800 medewerkers in 30 landen. In onze bedrijfscultuur staat de medewerker centraal. Pas jij bij onze organisatie? Dan willen we graag dat je bij ons blijft en bieden we je direct een vast contract aan. Ook krijg je bij ons alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.
 
Als je bij Rijk Zwaan werkt, lever je een belangrijke bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. We ontwikkelen groenterassen en verkopen de zaden daarvan aan telers over de hele wereld. Zo werken we aan een gezonde toekomst. Binnen Rijk Zwaan kom je te werken op de afdeling Communication & Public Affairs. De collega’s op deze afdeling, ieder met zijn eigen expertise, zijn samen verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Rijk Zwaan.

Interesse?
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Laat dan vandaag nog van je horen en overtuig ons met jouw enthousiaste motivatie voor deze functie! Je sollicitatie kun je richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources). Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Madelon Vos

Vestigingsplaats

Solliciteer