Rijk Zwaan

Business Consultant Commerce - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-04-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats De Lier Niveau Management
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Een marktconform salaris
Business Consultant Commerce

Ben jij de Business Consultant die de versnelling brengt in het realiseren van de commerciële digitale strategie? Neem jij graag initiatief om concrete invulling te geven aan deze strategie van Rijk Zwaan? Solliciteer dan op deze vacature in De Lier.

Wat ga je doen als Business Consultant Commerce?
Binnen deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het vertalen van de strategie naar concrete projecten. Je neemt initiatieven om op een gestructureerde manier tot de juiste prioriteiten te komen. Je betrekt actief business specialisten uit de rest van de organisatie en de IT-afdeling bij het ontwerpen van de oplossingen en stemt af met stakeholders. De realisatie wordt regelmatig verzorgd door een van de projectleiders binnen jouw team, maar regelmatig zal realisatie en implementatie ook jouw verantwoordelijkheid zijn. Binnen deze rol heb je veel contact met commerciële collega’s in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er veel afstemmingsmomenten binnen de IT-afdeling met het eigen software-ontwikkelteam en het infrastructuurteam.
Tenslotte ben je regelmatig een sparringpartner voor het management om de digitale strategie verder vorm te geven.

Het team
De afdeling Information Management Services (IMS) zorgt met ruim 70 IT-ers dat Rijk Zwaan optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die IT biedt. Het IMS Commerce team bestaat nu uit 7 personen, die samen de commerciële en marketingafdelingen ondersteunen. De afdeling IT Commerce zorgt ervoor dat alle commerciële processen binnen Rijk Zwaan ondersteund worden met de juiste informatie en tools. Rijk Zwaan wil daarin nu een volgende stap maken en ontwikkelt daarom een uitdagende en ambitieuze commerciële digitale strategie.

Wat jij meebrengt…
Is een sterk analytische en resultaatgerichte instelling. Je werkt graag en goed samen en neemt daarbij het initiatief. Daarnaast ben je energiek, motiverend en in staat in een complexe omgeving de hoofdzaken van bijzaken te blijven onderscheiden en daarover helder te communiceren.

Wat wij daarnaast kunnen vinden op jouw cv:

  • Tenminste 5 jaar aantoonbare werk ervaring op HBO+ of Universitair niveau als Business Consultant
  • Kennis en ervaring met denken in business processen
  • Kennis van en actuele ervaring met e-commerce/ Digital Commerce
  • Kennis van de ontwikkelingen op ICT-gebied
  • Ervaring in het initiëren en het leiden van middelgrote projecten
  • Vaardigheden om projectteamleden te begeleiden en te inspireren

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze Rijk Zwaan Academy
  • Direct een vast contract bij een gezond en snelgroeiend bedrijf
  • Een dynamische werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen waarin je als ondernemer mag meedenken en verantwoordelijkheden krijgt.

Ga jij dagelijks het verschil maken als Business Consultant?
Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources). Klik op de 'Solliciteer' button om direct te solliciteren. Mocht het niet mogelijk zijn om je sollicitatie via onze website te versturen, stuur dan je sollicitatie naar work@rijkzwaan.nl.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zuid-Holland, De Lier, Business Consultant, E-commerce, Digital Commerce.

Contactgegevens

Contactpersoon Jeanet van Someren
Telefoon 0174-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer