Rijk Zwaan

Bedrijfsjurist / Legal Counsel - Vennootschapsrecht - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Juridisch
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris marktconform
Wil jij als bedrijfsjurist met een oplossingsgerichte instelling aan de slag in een afwisselende functie bij een internationaal bedrijf? Solliciteer dan op deze vacature voor Bedrijfsjurist / Legal Counsel op ons hoofdkantoor in De Lier.

De vacature Bedrijfsjurist / Legal Counsel bij Rijk Zwaan
De juridische afdeling heeft een spilfunctie in de organisatie. De bedrijfsjuristen zijn nauw betrokken bij alle nationale en internationale activiteiten van de onderneming en behandelen om die reden een zeer breed scala aan onderwerpen. De afdeling bestaat uit 7 bedrijfsjuristen, ondersteund door twee secretaresses. Elke bedrijfsjurist heeft een aantal eigen aandachtsgebieden, waarbij we ernaar streven dat op elk aandachtsgebied twee bedrijfsjuristen werkzaam zijn. In deze vacature ligt de nadruk op het gebied van vennootschapsrecht.
Rijk Zwaan is actief in meer dan 100 landen en heeft zo'n 30 (lokale) deelnemingen. De werkzaamheden op dit gebied zijn dan ook zeer divers en omvatten alles wat komt kijken bij een complexe en internationale corporate structuur.
 
Het vennootschapsrecht is echter slechts één van je aandachtsgebieden en je ervaring op andere rechtsgebieden wordt gewaardeerd. Door je flexibiliteit, brede belangstelling en een constante bereidheid om in te spelen op wat de onderneming nodig heeft en in de toekomst nodig zal hebben, ben je in staat snel complexe materie te doorgronden en praktisch werkbare oplossingen te vinden. Je werkt daarbij samen in een enthousiast en betrokken team maar staat ook rechtstreeks in contact met de diverse afdelingen binnen de snelgroeiende organisatie.

Wij vragen een Bedrijfsjurist / Legal Counsel met:

  • Een afgeronde WO-opleiding rechtsgeleerdheid, afgestudeerd aan een Nederlandse universiteit, in privaatrechtelijke richting
  • Juridische werkervaring in het internationale bedrijfsleven, de advocatuur of het notariaat. We staan hierbij zowel open voor kandidaten met minimaal drie jaar ervaring als meer ervaren professionals.
 Verder ben je in staat om nauwkeurig te werken, ook onder tijdsdruk, en toon je initiatief. Daarnaast heb je een toegankelijke persoonlijkheid en kun je resultaat gedreven en standvastig adviseren. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.

Arbeidsvoorwaarden
Samen met je collega’s van de juridische afdeling draag je bij aan de continuïteit en ontwikkeling van Rijk Zwaan. Samenwerken, aanvullen en inspireren is ons motto. Daarnaast biedt Rijk Zwaan jou:
  • Direct een vast contract voor minimaal 32 uur in de week
  • Een uitgebreid inwerkprogramma (Sharing Rijk Zwaan)
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Solliciteren
Je sollicitatie kun je richten aan Evelien Beens (Advisor Human Resources). Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. 
 
Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 3000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Juridisch
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Evelien Beens-Wagenaar
Telefoon N/A

Vestigingsplaats

Solliciteer