Rijk Zwaan

Area Manager Azië - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 07-06-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Heb jij kennis van praktische kasgroenteteelt en ben je commercieel en sociaal? Ben je graag verantwoordelijk voor de introductie en verkoop van onze groentezaden? Solliciteer dan op deze vacature voor Area Manager Azië op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Area Manager Azië bij Rijk Zwaan eruit?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de introductie en verkoop van Rijk Zwaan groentezaden in Azië. De focus binnen de functie ligt op ondersteuning van onze exclusieve distributeurs waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe high-tech projecten in Japan en Zuid-Korea, en zorg je ervoor dat de Rijk Zwaan rassen hierbij goed op de kaart worden gezet.
Je onderhoudt en intensiveert daarnaast contacten met reeds bestaande afnemers en onderzoeksinstituten. Je vormt de link voor het overbrengen van informatie vanuit de productorganisatie binnen Rijk Zwaan en de markt. Je bent verantwoordelijk voor het marktonderzoek, de marktontwikkeling en de marktbewerking en je geeft advies ten aanzien van productontwikkeling voor deze markten. Tevens neem je deel aan internationale beurzen en tentoonstellingen en je ontvangt buitenlandse bezoekers in Nederland.

Wat jij meebrengt:
Je bent een commercieel, sociaal, vindingrijk, ambitieus, doortastend persoon en je neemt graag initiatief. Nieuwe projecten pak je pro-actief en gestructureerd op. De teelttechniek in high-tech kassen heeft weinig geheimen voor je. Je houdt ervan om veelvuldig te reizen. Gezien het internationale karakter is beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van tuinbouw, bijvoorbeeld HAS Tuin- en Akkerbouw
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Je hebt kennis van praktische groenteteelt

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van cluster South-East Asia bouw je aan de business development activiteiten van Rijk Zwaan. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
  • Buitenlandse reizen voor jouw functie
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Ga jij dagelijks het verschil bij ons maken als Area Manager Azië?
Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources).

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2.800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, Commercieel medewerker, Adviseur, Sales.

Contactgegevens

Contactpersoon Madelon Vos

Vestigingsplaats

Solliciteer