Rijk Zwaan Nederland B.V.

Adviseur gezondheid en vitaliteit - De Lier

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 27-03-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats De Lier Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Adviseur gezondheid en vitaliteit
Ben je initiatiefrijk en communicatief en wil je meewerken aan ons Rijk Zwaan Fit beleid? Solliciteer dan op deze vacature (32-38 uur) voor Adviseur gezondheid en vitaliteit op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Adviseur gezondheid en vitaliteit eruit?
Het ziekteverzuim bij Rijk Zwaan is laag, rond de 3% en je onderneemt allerlei activiteiten om dit laag te houden. Je geeft voorlichting en adviseert management en medewerkers over vitaliteit, gezonde leefstijl en preventie van ziekteverzuim. Via onder andere presentaties, persoonlijke gesprekken en intranet weet je de mensen te bereiken. We bieden medewerkers die ziek zijn begeleiding waar mogelijk. Regelmatig stem je af met de Advisor HR over casemanagement. Je zorgt voor goede plannen van aanpak, bewaakt termijnen en zoekt indien nodig goede reïntegratieplekken. Ook ben je contactpersoon voor het UWV. Je hebt frequent contact met externe dienstverleners. Je kan hierbij denken aan de bedrijfsarts, professionele medische organisaties, maatschappelijk werk, fitnesscentra en andere organisaties die voorlichting geven over veilig en gezond reizen en werken. Je zorgt voor een juiste invulling van de PMO's, die we jaarlijks organiseren. Je analyseert data op het gebied van vitaliteit en je implementeert verbeteringen. Daarnaast ontwikkel je arbobeleid, volg je arbowetgeving en ben je in staat nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Je hebt een nauwe afstemming met de afdeling Quality, Safety and Environment over preventie van bedrijfsongevallen, RI&E's, preventiemedewerkers en BHV.

Wat jij meebrengt…
Je bent van nature positief, ondernemend en initiatiefrijk.

Maar jouw echte must haves als Adviseur gezondheid en vitaliteit zijn:

  • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Arbo en/of Verzuim aangevuld met vakgerichte opleidingen
  • Enkele jaren ervaring in het vakgebied
  • Op de hoogte van relevante wetgeving
  • Een zelfstandige werkhouding

Wat kun je van ons verwachten?
Een functie met veel verantwoordelijkheid waarbij je te maken krijgt met alle soorten werk. Mensen werken zowel op kantoor, in kassen, in omgevingen met geluid, stof en chemische stoffen, reizen veel of hebben een functie met fysieke belasting. Wij hebben voor al deze groepen aparte programma's en trainingen ontwikkeld. Daarnaast is er veel ruimte om nieuwe projecten op te pakken. De laatste jaren organiseren we bijvoorbeeld een week met workshops, hardlooptrainingen, mindfulness-trainingen en dit jaar starten we met bootcamps en wielrengroepen. Onze werkomgeving is gezond. Een 8,4 voor medewerkerstevredenheid en een gezonde kantine met saladebar, maakt wel duidelijk dat we concreet invulling geven aan ons gezondheidsbeleid!

Ga jij dagelijks het verschil maken als Adviseur gezondheid en vitaliteit?
Je kunt je sollicitatie richten aan Emilie ten Bokkel Huinink (Group Manager Human Resources). De deadline is 8 april. Klik op de  ‘Solliciteer’ button om te solliciteren. De eerste gesprekken worden gevoerd op 17 april.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.
Mathilde Tournebize
Specialist Marketing

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, De Lier, Adviseur, Ziekteverzuim specialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Emilie ten Bokkel Huinink

Vestigingsplaats

Solliciteer