Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Manager Afdeling Verpakking

Krijg je energie van mensen, processen, techniek en kwaliteit? En heb je een passie voor leidinggeven? Dan heb jij de kans om te werken als Manager Afdeling Verpakking binnen in De Lier!

De vacature Manager Afdeling Verpakking bij Rijk Zwaan
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze professional die zich wil door ontwikkelen als leidinggevende. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van de werkzaamheden van de afdeling Verpakking binnen Operations. Deze afdeling houdt zich bezig met het verpakken van alle zaden die wij wereldwijd produceren. Je geeft direct leiding aan 2 team coördinatoren en indirect aan ca. 30 medewerkers. Jouw mensgerichte manier van leidinggeven draagt bij aan een goede samenwerking binnen en tussen de afdelingen. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van medewerkers en je bent continu gefocust om het beste uit mensen te halen. Naast het menselijke aspect ben je gericht op de processen binnen de afdeling. Je kijkt vooruit, signaleert kansen en mogelijkheden ter verbetering en werkt aan de verdere optimalisatie van het verpakkingsproces. Als teamleider maak je deel uit van het Operations Team, bestaande uit 4 andere teamleiders en de manager Operations.
Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als Manager Afdeling Verpakking, waarbij je vanuit de inhoud Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf echt goed hebt leren kennen, ga je afhankelijk van je ontwikkeling en opgedane ervaring aan de slag in een next step. Samen met de HR Adviseur bepaal je je eigen ontwikkelpad en geef je vorm aan het vervolg van je carrière.

Wat jij doet is…
 • Een vertaling maken van het operations beleid naar eigen afdelingsdoelstellingen, prioriteiten stellen en zorgen voor de implementatie
 • Gestructureerd bijdragen aan het verbeteren van de processen middels analyses en continu verbetermethodes
 • Zorgdragen voor de ontwikkeling van de juiste capaciteit op de afdelingen om de groei te faciliteren
 • Coachen en motiveren van teamleiders om onder andere hoogstaande kwaliteit van onze processen te waarborgen en Arbo- en veiligheidsbeleid uit te dragen
 • Stimuleren, ontwikkelen, werven en selecteren van medewerkers binnen de eigen afdeling, in samenwerking met Human Resources

Wat jij meebrengt…
Je staat open voor veranderingen en vindt het uitdagend om met verbetertrajecten aan de slag te gaan. Je werkt gestructureerd en resultaatgericht en geeft aandacht aan de borging van kwaliteit- en processtandaarden. Je leeft je gemakkelijk in, hebt een zelfstandige, energieke en open instelling en houdt ervan om met collega’s samen te werken en hen te coachen.

Daarnaast breng je mee:
 • Een afgeronde WO- opleiding, bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, Levensmiddelentechnologie of Technology & Operations Management
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende
 • Kennis en ervaring van operationele processen en continu verbetermethodes (zoals Lean Six Sigma)
 • Ervaring in een operationele werkomgeving

Wat kun je van ons verwachten?
Samen met je collega’s van de afdeling Operations streef je naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in alles wat we doen. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Een uitgebreid inwerkprogramma (Sharing Rijk Zwaan)
 • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. Je sollicitatie kan je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources). Wil je toch nog eerst meer informatie? Lees dan het verhaal van Rijk Zwaan of bekijk onze bedrijfsfilm.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 03-12-2018
Standplaats De Lier
Opleidingsniveau WO / PhD
Uren 38
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris Marktconform
Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Godthelp - den Heeten

Vestigingsplaats

Solliciteer